Menu Sluiten

Kennismaken met Jester KS Anjules in Duitsland!

Dit weekend hebben we kennis mogen maken met Jester KS Anjules  (voor meer informatie, klik op de link) in zijn woonplaats in Duitsland. Wat was dat leuk! We zijn er dan ook 100% van overtuigd: Jester KS Anjules wordt (als alles goed gaat) de vader van het eerste nestje van Ayra. Hij heeft namelijk alles in huis wat een goede reu in onze ogen zou moeten bezitten: een zeer vriendelijk karakter, uitstekende werkkwaliteiten, prachtige gezondheidsresultaten en een super mooie krachtige bouw. Geen wonder dat Ayra direct verliefd was, en wij natuurlijk ook.

Jester (Max) & Ayra

Ons weekend begon al goed met opnieuw een B-diploma op de laatste SJP van dit jaar in Zwiep. Daarna zijn we afgereisd naar de Fränkischen Schweiz, een mooi gebied in Duitsland, waar we verbleven in de vakantiewoning van de familie Seeber. Hier werden wij zeer gastvrij ontvangen en zag Ayra haar vader Eros vom Hirschenacker (in het bezit van de familie Seeber) en halfzusje Choco.

Eros KS vom Hirschenacker & Choco

De volgende dag hebben we kort de omgeving verkend en zijn we afgereisd naar de Familie Gügel, de eigenaren van Jester KS Anjules. Zijn roepnaam is trouwens Max. Ook hier kregen wij een zeer warm welkom en onze eerste ontmoeting met Max (Jester). We hadden natuurlijk al veel foto’s gezien, maar wat een prachtige hond! Binnen bij de familie Gügel was hij zeer vriendelijk en kalm. Zijn nieuwe huisgenoot, de 4 maanden oude korthaar pup Ella was hem behoorlijk aan het uitdagen en zat hem letterlijk op de kop, maar het was voor hem allemaal prima.

Hierna volgde de kennismaking met Ayra, op een mooi terrein kon Ayra aan Max laten zien hoe hard ze kan rennen en werd er al snel volop gespeeld. Leuk om te zien dat ze zoveel plezier hadden met elkaar. Daarna begonnen wij aan onze terugreis en we hopen snel weer die kant op te mogen gaan!

Ayra wordt waarschijnlijk tussen oktober en december weer loops, wij willen haar dan laten dekken door Jester KS Anjules. Als het allemaal goed gaat verwachten we in het voorjaar van 2019 ons eerste nest!

Mocht u interesse hebben in een pup uit deze combinatie, dan kunt u via de website, per e-mail of telefonisch contact met ons opnemen. 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *