Menu Sluiten

Kleine hondjes worden groot!

De afgelopen tijd hebben we de stambomen van de pups aan de eigenaren overhandigd. Elfie hebben we thuis bezocht en traint bij dezelfde trainingsgroep dus kunnen we regelmatig zien (en haar trainster stuurt ons regelmatig foto’s en filmpjes om de vorderingen te laten zien).

Toen kwam daar het corona virus en gingen de geplande bezoeken niet meer door. Maar vanwege het mooie weer konden we wel wat afspraken buiten plannen. Zo hebben we met de eigenaren van Aby gezellig in de zon koffie gedronken en hebben we met de eigenaren van Mac een mooie wandeling gemaakt in het losloopbos!

We hopen binnenkort ook bij Cooper langs te kunnen, we ontvangen gelukkig van alle pups regelmatig mooie foto’s en updates zodat we goed op de hoogte blijven van dit prachtige nest!

Mac – Ayra – Luuk
Ayra – Aby

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *